Over mij

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de dynamiek van de stad. De impact van wereldwijde migratie naar- en clustering van mensen in steden vind ik, als stadssocioloog, de belangrijkste vraag van deze tijd. Meewerken aan de creatie van duurzame, inclusieve en toekomstbestendige steden is zowel mijn grootste passie als mijn huidige functie bij Kickstad.

Als Urban Detective duik ik regelmatig met camera buurten in, op zoek naar lokale kennis en ervaring. Dat zijn namelijk de ingrediënten voor een goed en gedragen toekomstplan. Die wil je vroeg in je proces boven water krijgen, zodat je er iets mee kan. We leggen lokale ideeën, zorgen en dromen vast op camera en bundelen die in een aantrekkelijke film die breed kan worden ingezet.

De kick

Vanuit verschillende rollen – projectmanager, urban detective, programmamaker – ben ik elke dag bezig met de totstandkoming van de juiste verbindingen in gebiedsontwikkelingen. Het verbreden en verbinden van het ruimtelijke speelveld, het experimenteren met ruimtelijke praktijken en het continu onderzoeken van de dynamiek van de stad en haar gebruikers – daar haal ik mijn kick uit!