Zelf je eigen baan maken? Kan bij Kickstad!

Kickstad is werkzaam in het hele land. Qua karakter zijn we een echt Rotterdams bedrijf. We krijgen een kick van het leefbaar, gezond en prettig maken van steden. Duurzaamheid in gebiedsontwikkeling is onze passie. Slimme oplossingen zijn ons doel.

Bij Kickstad maak je je eigen baan. We geloven in samenwerking zonder een traditionele hiërarchie. Je krijgt bij ons het vertrouwen om projecten helemaal op je eigen manier aan te pakken. Sterker nog: we moedigen je aan om te kijken wat werkt.

Wat we belangrijk vinden

  • Creativiteit

    Iedereen is creatief. Of je nou goed kunt tekenen, handig bent met taal of goed bent in processen. We maken er een punt van dat iedereen die bij ons werkt de ruimte krijgt om zijn creativiteit in te zetten. We volgen cursussen, we inspireren elkaar en we dragen onze creativiteit uit.

  • Vrijheid

    Onze werkcultuur is vrijheid. Vrijheid in de keuze voor projecten die je doet, vrijheid om je eigen dagen in te delen en vrijheid om ideeën in te brengen. Hierdoor zet je projecten naar je hand, ben je de baas over je eigen ontwikkeling en draag je bij aan de groei van Kickstad.

  • Vertrouwen

    We zijn een zelfsturend team. Dat werkt alleen als iedereen op elkaar kan vertrouwen. We hebben bij Kickstad geen geheimen voor elkaar. De salarissen zijn transparant en iedereen heeft inzicht in de financiën. Zo werken we samen aan een cultuur van vertrouwen.

Waarom je bij ons wilt werken

We werken hard, maar er is ook ruimte voor ontspanning en persoonlijke aandacht. Even naar ons favoriete koffietentje, een spontaan teamuitje of onze jaarlijkse kersttrip. Bij Kickstad is iedereen er voor jou en ben jij er voor iedereen. Waar het kan, werken we in teams aan projecten.

Persoonlijke ontwikkeling

Het staat je vrij om een cursus of opleiding te volgen die bij je past. De enige voorwaarde is dat jij en wij er allebei iets aan hebben.

Inspirerende projecten

Bij ons werk je aan de leukste projecten van Nederland, in dynamische en inspirerende projectteams. Samen bouwen we aan duurzame steden.

Transparante salarissen

Bij Kickstad weet iedereen wat de ander verdient. We zijn daar volkomen open over. Geen taboes. Presteer je goed? Dan groei je door!

Winstdeling

Bij ons deel je mee in de winst. Zo is iedereen direct betrokken bij het resultaat en bouwen we samen aan het succes van Kickstad.

Kickstadweek

Een aantal keer per jaar ligt de focus een week lang op jou en op Kickstad. Dan werken we niet voor opdrachtgevers, maar alleen aan de groei van elkaar en ons bedrijf.

Innoveren

We innoveren door. In 2023 introduceren we ‘deelnemen in Kickstad’ en zetten we individuele coaching in als onderdeel van ons vitaliteitsprogramma.

Kom je kennis maken?

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Kom jij een kop koffie drinken?

Meer weten over een vacature?

Wout van der Heijden

Innovator & procesmanager – chef HR & organisatieontwikkeling