Wie we zijn

Wij zijn Kickstad, aanjagers van stedelijke transities. Wij willen steden duurzamer, leefbaarder en inclusiever maken. Organisaties die betrokken zijn bij de grote veranderingen in de stad helpen we met het bedenken van strategieën en begeleiden van processen.

Dit doen we met een aanpak waarmee we dingen voor elkaar krijgen: met de mensen op de eerste plaats, vanuit de inhoud, en door te experimenteren en te leren. Zo brengen we mensen en organisaties in beweging, op weg naar een gezamenlijk doel: de duurzaam betere stad.

We bestaan zes jaar en zijn met een team van 15. We hebben een kantoor aan de Goudsesingel in hartje Rotterdam, waar we samen werken en samen lunchen. Geregeld bezoeken we op vrijdag onze stamkroeg op de hoek. Vanzelfsprekend werken we ook vaak bij onze opdrachtgevers op locatie of thuis.

Wat we belangrijk vinden

  • Creativiteit

    Iedereen is creatief. Of je nou goed kunt tekenen, handig bent met taal of goed bent in processen organiseren. Iedereen die bij ons werkt de ruimte krijgt om haar of zijn creativiteit in te zetten. We volgen cursussen, we inspireren elkaar en we dragen onze creativiteit uit.

  • Vrijheid

    Onze werkcultuur is vrijheid. Vrijheid in de keuze voor projecten die je doet, vrijheid om je eigen dagen in te delen en vrijheid om ideeën in te brengen. Hierdoor zet je projecten naar je hand, ben je de baas over je eigen ontwikkeling en draag je bij aan de groei van Kickstad.

  • Vertrouwen

    We zijn een zelfsturend team. Dat werkt alleen als iedereen op elkaar kan vertrouwen. We hebben bij Kickstad geen geheimen voor elkaar. De salarissen zijn transparant en iedereen heeft inzicht in de financiën. Zo werken we samen aan een cultuur van vertrouwen.

Waarom je bij ons wilt werken

We werken hard, maar er is ook ruimte voor ontspanning en persoonlijke aandacht. Even naar ons favoriete koffietentje, een spontaan teamuitje of onze jaarlijkse kersttrip. Bij Kickstad is iedereen er voor jou en ben jij er voor iedereen. Waar het kan, werken we in teams aan projecten.

Persoonlijke ontwikkeling

Het staat je vrij om een cursus of opleiding te volgen die bij je past. De enige voorwaarde is dat jij en wij er allebei iets aan hebben.

Inspirerende projecten

Bij ons werk je aan de leukste projecten van Nederland, in dynamische en inspirerende projectteams. Samen bouwen we aan duurzame steden.

Transparante salarissen

Bij Kickstad weet iedereen wat de ander verdient. We zijn daar volkomen open over. Geen taboes. Presteer je goed? Dan groei je door!

Winstdeling

Bij ons deel je mee in de winst. Zo is iedereen direct betrokken bij het resultaat en bouwen we samen aan het succes van Kickstad.

Kickstadweek

Een aantal keer per jaar ligt de focus een week lang op jou en op Kickstad. Dan werken we niet voor opdrachtgevers, maar alleen aan de groei van elkaar en ons bedrijf.

Innoveren

We innoveren door. In 2023 introduceren we ‘deelnemen in Kickstad’ en zetten we individuele coaching in als onderdeel van ons vitaliteitsprogramma.

Een stad voor iedereen. Met iedereen

Hoe wij denken over diversiteit & inclusiviteit

Kickstad-ers willen steden duurzamer, leefbaarder en inclusiever maken. We spannen ons in om de stad een plek voor iedereen te laten zijn. Dat doen we door in ons werk mensen altijd op de eerste plaats te zetten. We geven ruimte aan ieders unieke blik op de wereld, omdat we geloven dat afwijkende inzichten en ideeën leiden tot nieuwe en creatieve oplossingen.

Kunnen zijn wie je bent, maakt ons werk beter en samenwerken leuker. Iedereen telt. Want een stad voor iedereen maak je met iedereen.

Kom je kennis maken?

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Kom jij een kop koffie drinken?