Over mij

Ik heb een pragmatische en doelgerichte manier van werken en ben in staat nieuwe energie los te maken en processen in versnelling te brengen. Inbreng van alle partijen en transparantie vind ik daarbij essentieel, zodat belangen goed kunnen worden afgewogen en er gedragen ontwikkelingen ontstaan. Of het nu gaat om de stad, grootschalige energieopwekking of het buitengebied; ik voel me als een vis in het water bij gebiedsgerichte projecten. Daarbinnen heb ik veel ervaring met het ontwerpen en organiseren van participatieprocessen. Ik opereer het liefst aan de voorkant van het proces in een onafhankelijke, verbindende regierol.

Intern houd ik me partner bezig met sales & acquisitie. Ik heb de regie over het binnen halen van toffe klussen. Ik ben verantwoordelijk voor de salesstrategie, bewaak onze ordeportefeuille, zorg voor een goede balans in het type en de omvang van onze opdrachten, passend bij de wensen en doelen van ons team. Ook houd ik me bezig met onze bedrijfsvoering.

De kick

Gebiedsontwikkeling gaat over het pakken van kansen en het creëren en herkennen van het momentum: het beslissende ogenblik waarop alles in een stroomversnelling raakt. Het moment waarop partijen voldoende op één lijn zitten en je samen een stap kunt zetten. Als je merkt dat je elkaar hebt gevonden en er geen weg meer terug is. Als het proces gaandeweg steeds meer kleur en richting krijgt door het aanhaken van de juiste partijen en personen. Ik krijg er een kick van als dát lukt.