Nieuws

Wout van der Heijden als nieuwe voorzitter van Platform Ontwikkeling Rotterdam

Sinds deze maand is Wout van der Heijden gestart als onafhankelijk voorzitter van Platform Ontwikkeling Rotterdam. Een eervolle rol waarin Wout ondersteund wordt door Kickstad-collega’s Jip Pijs en Sanne Hofhuis.

Het platform, beter bekend als de POR, brengt gemeente, woningcorporaties, ontwikkelaars, beleggers, bouwers en makelaars samen. Samen wordt gesproken over nieuw beleid, marktontwikkelingen en duurzame (waarde)ontwikkeling van de stad. Over de inhoud, met een focus op de toekomst van de stad Rotterdam.

De kick-off bijeenkomst vond plaats in de Kaai, de voormalige Upfield Margarinefabriek, een project van VORM Holding en Amvest. De sfeer was goed; er was veel positiviteit, ondanks het dreigende zware weer in onze sector. De blik vooruit; met doorbouwen, verduurzamen en participatie als cruciale thema’s. Hier dragen we vanuit Kickstad maar wat graag aan bij!

We kijken uit naar een fantastische samenwerking met alle bouw & vastgoed partners in de POR. Op naar een nóg mooier Rotterdam!

Foto’s door Eric Fecken in opdracht van Gemeente Rotterdam – Stadsontwikkeling.