Nieuws

Twee nieuwe partners voor Kickstad

Kickstad is met drie partners klaar voor de verdere groei en professionalisering van het bedrijf. Mirte van der Vliet en Esther Nouws zijn ingestapt als partner. Samen met oprichter Wout van der Heijden zijn zij nu de eigenaren.

Esther: “Ik ben er trots op dat ik mede-eigenaar ben van het bureau waar ik vanaf het begin bij betrokken ben. Deze stap is een mijlpaal in de ontwikkeling van Kickstad.” Mirte: “We zijn de pioniersfase voorbij en een nieuwe frisse speler in de markt. Tegelijkertijd brengen we samen jaren aan ervaring in integrale aanpak van gebieden mee. Dat vinden opdrachtgevers prettig.”

Wout: “Samen sturen was vanaf het begin de opzet van Kickstad. Dat we dat nu letterlijk doen met twee extra partners, is heel mooi. Dit is de opmaat naar mede-eigenaarschap van alle medewerkers die dat willen.”

Kickstad is in 2018 opgericht door Wout van der Heijden. Inmiddels is het team van Kickstad gegroeid naar 15 personen. Kickstad is een bureau voor duurzame stadsontwikkeling. Het heeft de ambitie om het bureau te zijn voor integrale gebiedsontwikkeling en de bijbehorende transities. Kickstad onderscheidt zich door integrale processturing, participatie en een design aanpak.

v.l.n.r. Mirte van der Vliet, Esther Nouws en Wout van der Heijden. Foto gemaakt door portretfotograaf Gregor Servais (www.gregorservais.nl)