Inspiratie

Benieuwd naar participatie? Laat je inspireren!

De omgeving betrekken bij wat je doet. Dat is voor Kickstad de basis in elk project. Dit doen we met omgevingsmanagement en participatie. Maar hoe doen we dat dan? Hoe ga je om met zorgen uit de buurt? Wie betrek je in je project? Welke middelen zet je in? Deze vragen stonden centraal bij onze eerste training Participatie met het communicatieteam van woningcorporatie Havensteder.

Tijdens deze training gingen we samen aan de slag met ‘de participatiemindset’. Aan de hand van verschillende opdrachten kwamen we samen tot een participatieaanpak van een fictieve casus. Hoe zou een ander deze ruimtelijke ontwikkeling ervaren? Welke zorgen heeft iemand? Maar ook: welke kansen zien anderen? Allemaal ingrediënten die bijdragen aan de participatiemindset. Leef je in!

Wij kijken terug op een succesvolle middag. Een middag waarop wij het team van Havensteder hebben kunnen inspireren én zelf geïnspireerd raakten door alle goede ideeën! Wil jij ook meegenomen worden in de wereld van participatie? Neem dan contact op met Ann Lankhorst!

Presentatie van de ideeën