VACATURE

(Senior) adviseur duurzame stadsontwikkeling 06 123 456 78

Over mij

de Kick

Download mijn cv

Mijn Cases

De Buurt Leiden

De Buurt is in de zomer van 2016 drie maanden lang de hotspot van Leiden. Direct naast het Centraal Station verrijst een 5.000 m2 grote container-buurt met sport, theater, feesten, restaurants en een stadsstrand. Kickstad maakte De Buurt mogelijk namens de Gemeente Leiden.

Duurzaamste Kilometer van Nederland

Het Stationsgebied van Leiden en de Schipholweg zijn in 2025 de Duurzaamste Kilometer van Nederland. Kickstad bouwt de coalitie voor bottom-up versnelling van de verduurzaming.

Stationsgebied Leiden

Het Stationsgebied van Leiden verandert van een gebied waar je zo snel mogelijk weg wilt, in een levendige en duurzame verbinding tussen de historische binnenstad en het Leiden Bio Science Park.

De Gelderland Fabriek

De Gelderland Fabriek is een iconisch gebouw in Culemborg. Kickstad hielp namens de Gemeente Culemborg met de transformatie van een gekraakt pand met sloop-nominatie naar de hotspot van Gelderland.

Aanpak buitenruimte Agniesebuurt Rotterdam

Rioolvervanging is de aanleiding voor de Gemeente Rotterdam om maatregelen te nemen op het gebied van klimaatadaptatie. Kickstad hielp om dit met bewoners en belanghebbende samen vorm te geven.

BinckLab Den Haag

BinckLab onderzocht hoe de gebruikers en ondernemers van de Binckhorst in Den Haag een prominente kavel tijdelijk ingevuld wilden zien.