Iteke Jansma

Procesregisseur & verbinder - chef hybride werkplek 06 117 09 329

Over mij

De gebouwde omgeving heeft altijd mijn interesse gehad. Ik houd van de dynamiek van de stad en haar gebruikers. Zodoende koos ik ooit voor de studie sociale geografie en planologie met aansluitend een master vastgoedkunde. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in procesbegeleiding en advisering in het vastgoed, gericht op de eindgebruiker van kantoren. Bij Kickstad focus ik op de eindgebruiker van ruimte, van de stad. En houd ik mij bezig met de uitdagingen van nu en de toekomst in een veranderende omgeving.

de Kick

Ik houd van het proces: begrijpen wat wensen en zorgen zijn, (on)mogelijkheden verkennen, relaties opbouwen, een plan uitdenken en vooral samen doen!  Ik krijg veel energie van het verbinden van partijen en ideeën. Voor mij is de kick om in een project de vertaalslag te kunnen maken naar een resultaat waarin verschillende belangen bij elkaar komen.

Mijn Cases

Ontwikkeling Hembrugterrein

Kickstad adviseert de ontwikkelcombinatie Hembrug Zaandam B.V. bij het uitdenken en uitvoeren van de participatie- en communicatiestrategie ten behoeve van de planvorming voor de ontwikkeling van het Hembrugterrein in Zaandam.