Emma Verberne

Projectmanager & organisator - chef teambuilding & fun 06 486 34 734

Over mij

Door mijn topsport achtergrond en ondernemende mentaliteit, vertrok ik op mijn 19e naar Amerika. Ondanks de geweldige ervaring, een studie in Reno, en 3 jaar werken in Las Vegas zocht ik toch een grotere uitdaging. Inmiddels heb ik deze uitdaging gevonden bij Kickstad! Met mijn kennis van milieu, energie en duurzaamheid versterk ik het team door factoren als biodiversiteit, circulariteit en de energietransitie concreet in de praktijk te brengen.

de Kick

Als adviseur bij Kickstad mag ik mij elke dag bezighouden met het ontwikkelen van duurzame projecten. Ik vind het belangrijk om met veel positieve energie samen een goed project neer te zetten. Het blijven zoeken naar creatieve oplossingen, ook op de momenten dat het moeilijk wordt, daar haal ik mijn kick uit!

Mijn Cases

Gebiedsvisie Nieuw Boekhorst

Op de plaats waar van de 13e tot 18e eeuw kasteel Boekhorst stond, wordt nu de nieuwste woonwijk van Voorhout gepland. Kickstad verzorgt de participatie en communicatie.

Participatie in ZOHO Rotterdam

ZOHO is een Rotterdamse wijk waar creativiteit door de straten, mensen en gebouwen stroomt. Kickstad begeleidt de komende jaren de participatie en community building voor de doorontwikkeling van ZOHO tot echte stadswijk.

Autoluwe Binnenstad Leiden

Kickstad organiseert en begeleidt in opdracht van de Gemeente Leiden het participatietraject voor de Agenda Autoluwe Binnenstad. Bij het opstellen van deze agenda neemt de gemeente de kansen, zorgen en dromen van belanghebbenden mee.

Gebiedsvisie Sortie 16

Van een oude zandafgraving met verwaarloosd productiebos, naar een duurzame natuurinclusieve woonwijk met 150 tot 200 betaalbare woningen. Kickstad leidt het opstellen van de gebiedsvisie voor deze ontwikkeling.