Over mij

Met mijn ervaring als Office Manager ben ik een regel muts en ontzorger in hart en nieren. Of dit nu agendabeheer is, het organiseren van meetings en evenementen, het op orde houden van het kantoor of gewoon zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ik ben een nuchtere Rotterdamse en een aanpakker. Ik ben positief ingesteld en denk graag in mogelijkheden en oplossingen. Ik woon zelf in een “tuindorp” in Rotterdam en vind duurzaamheid en de ontwikkeling van een levendige en bloeiende stad heel belangrijk. Daarom ben ik blij dat ik kan meewerken bij Kickstad aan mooie projecten om dit te realiseren.

De Kick

Wat maakt mij een vakvrouw? Ik denk als eerste dat het in je “natuur” moet zitten om als ondersteuner en ontzorger te kunnen werken. Ik vind het heel belangrijk om mee te denken, vooruit te denken en ervoor te zorgen dat het werk van mijn collega’s vlotjes uitgevoerd kan worden. Dit geeft mij energie!

Ik houd ervan om een diversiteit aan werkzaamheden te hebben, dat houdt mij scherp. Daarnaast vind ik het sociale contact met collega’s heel belangrijk. Uiteindelijk zijn we één team en samen maken we mooie projecten!