Over mij

Ik werk als strategische creatieveling aan vraagstukken in duurzame gebiedsontwikkeling en ga graag uitdagingen aan in complexe projecten. Mijn kennis over de gebouwde omgeving en mijn ervaring als strategisch ontwerper helpen mij om resultaatgericht te werken, terwijl ik altijd de strategische doelen in het oog blijf houden. Ik schakel gemakkelijk tussen theorie en praktijk en werk graag nauw samen met mijn team en klanten om verassende oplossingen te vinden.

Als aanjager van Kickstad Studio stimuleer ik de creativiteit in ons werk door middel van brainstormsessies, interne workshops en het introduceren van nieuwe tools en methoden. Ik ben gepassioneerd om mijn collega’s en teamgenoten te ondersteunen bij het toepassen van ontwerpprincipes in projecten en help graag bij het ontwikkelen van nieuwe werkvormen, diensten en methoden.

De kick

Iedereen die aan de stad werkt, streeft ernaar om de leefomgeving mooier, duurzamer of eerlijker te maken. Een goede plek voor iedereen. Maar wat betekent “goed” precies? Hoe maak je dit soort abstracte begrippen concreet én benaderbaar voor iedereen? En hoe omarmen we daarbij de diversiteit aan denkbeelden en mensen om ons heen?

Ik krijg er een kick uit om dit soort abstracte idealen te vertalen naar handelingsperspectief en tastbare verandering in de wijk. De uitdaging kan van alles zijn als deze maar complex is. Of het nu gaat om een participatietraject, transitievraagstuk of processtap in een gebiedsontwikkeling. Ik werk van straat tot bestuurskamer om met elkaar grootst te denken en klein te beginnen.