Over mij

Ik ben een strategische creatieveling die werkt aan vraagstukken in duurzame gebiedsontwikkeling. Ik heb mijn wortels in de architectuur. In mijn werk combineer ik mijn kennis over de gebouwde omgeving met mijn ondernemende karakter en ervaring als strategisch ontwerper. Ik schakel van nature graag tussen theorie en de praktijk. Zo kan ik resultaatgericht te werk zonder de strategische doelen uit het oog te verliezen.

Intern jaag ik als ‘chef design thinking’ creativiteit aan in onze manieren van werken. Ik ondersteun mijn collega’s bij het toepassen van ontwerpprincipes in projecten. Daarnaast help ik bij het ontwikkelen van nieuwe werkvormen, diensten en methoden.

De kick

Iedereen die aan de stad werkt, streeft ernaar om de leefomgeving mooier, duurzamer of eerlijker te maken. Een goede plek voor iedereen. Maar wat betekent “goed” precies? Hoe maak je dit soort abstracte begrippen concreet én benaderbaar voor iedereen? En hoe omarmen we daarbij de diversiteit aan denkbeelden en mensen om ons heen?

Ik krijg er een kick uit om abstracte idealen te vertalen naar handelingsperspectief en tastbare verandering in de wijk. Mijn ontwerpachtergrond helpt mij gedurende het proces bij het tastbaar maken van toekomstdromen uit de buurt – in vergaderingen of beleidsstukken – om zo op gelijke voet met elkaar het gesprek te kunnen voeren.