Over mij

Beweging, ontwikkeling en samenwerking – daar hou ik van. In projecten, processen of groepen zorg ik er graag voor dat we komen tot de realisatie van goede ideeën en mooie projecten. 

Door te werken aan duurzame gebieds- en stadsontwikkeling word ik uitgedaagd verder te kijken dan de horizon. Het dwingt mij, en ons, de juiste beslissingen te nemen. Beslissingen die toekomstige generaties ten goede zullen komen. Ik deins daarin niet terug voor verandering, maar ik doe dit het liefst in samenwerking met overheden, marktpartijen, burgers en ondernemers. Want, alleen met samenwerking creëren we meerwaarde. 

Intern zorg ik er als Chef Impact continu voor dat wij bij Kickstad, maar ook met onze opdrachtgevers, impact kunnen maken. Ik ben ervan overtuigd dat actief werken aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers resulteert in een toffe, frisse en dynamische club. Een club die de uitdagingen van de stad samen met onze opdrachtgevers kan aanpakken!

De kick

Ik kom het meest tot mijn recht als ik een proces vorm kan geven en kan samenwerken met meerdere partijen. Daarin buig ik me graag over de vraag hoe we van abstracte visies op gebiedsontwikkeling of transities kunnen komen tot concrete plannen. Dé ultieme kick in mijn werk voor Kickstad is het gezamenlijk creëren van een fijne werkomgeving waar ontwikkeling, impact maken en plezier beleven centraal staan.