Inspiratie

Kickstad Podcast #1

Kickstad podcast aflevering 1 is een korte oefening om meer te leren over onze kijk op participatie in gebiedsontwikkeling. We hopen je blik te verbreden en je te inspireren.

Aan de slag met ‘participatie’?

Tijdens de podcast vertellen we je over onze visie op participatie in gebiedsontwikkeling. We delen 5 belangrijke ingrediënten voor een goed proces.

Je gaat niet alleen luisteren, maar zelf aan de slag. Je werkt met behulp van een invulblad. De podcast en oefening duren samen ongeveer een halfuur. Ga er eventjes voor zitten op een rustig plek. Je kunt de oefening ook buiten doen. Dan duurt het wat langer.

Voorbereiding 

Voor de oefening heb je een invulblad nodig. Je kunt dit document downloaden en printen óf gebruik maken van een digitaal whiteboard. Om het whiteboard te kunnen gebruiken heb je een account nodig bij MURAL. Dat kun je gratis aanmaken. Liever een kopie in je brievenbus ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar onze werkwijze en wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Of wil je meer weten over de podcast? Neem dan contact op met Jip. We zouden het leuk vinden als je de resultaten van de oefening met ons deelt. Mail naar Jip of jouw eigen contactpersoon bij Kickstad.